Hoe wij je kunnen helpen bij je digitale innovatie?

Strategic Marketing Consulting

Laat onze marketingexperts uw inspanningen leiden en breng uw marketingstrategie naar een hoger niveau. We bieden strategische adviesdiensten om een tastbare impact te creëren voor uw bedrijfsgroei.

In een echte partnerschapsomgeving, passen we ons team van marketingconsultants volledig aan aan uw behoeften – met complementariteit van vaardigheden als belangrijkste noemer. Wij kunnen u helpen bij het definiëren van een toekomstbestendige visie & strategie, het uitvoeren van een audit en volwassenheidsbeoordeling, uw transformatie routekaart definiëren, inclusief planning en fasering, …

Interim Management

Of je motor nu langzaam draait of je hebt een copiloot nodig voor een tijdje, we kunnen je helpen. We bieden interim-management om een competentiehiaat, een vacante positie of de behoefte aan extra mankracht te vullen.

Het inhuren van een manager is bezig met een extra versnelling om uw zakelijke doelstellingen te bereiken. Naast een ervaren marketingconsulent, vindt u een teamplayer met een pragmatische aanpak en passie voor het vak. Het zit in ons DNA om een blijvende impact achter te laten en je bestemming veilig te stellen.

Marketing Automation

Marketingautomatisering helpt u om uw klanten een meer gepersonaliseerde ervaring te bieden op het juiste moment, op het juiste apparaat en op de juiste plaats. Dus wanneer het tijd is om te kiezen, kiezen ze jou. Het bespaart tijd, verbetert de efficiëntie en verhoogt de productiviteit.

Branding & Communicatie

De sterkste merken, en degenen die zullen blijven winnen, zijn die die meedogenloos relevant zijn en een verschil maken in het leven van consumenten. Quilinder beoogt, bouwt en implementeert toekomstbestendige klantgerichte merkstrategieën die uw bedrijf laten groeien.

E-commerce en Omni-channel

E-commerce evolueert in een zeer snel tempo en heeft een enorme impact op alle traditionele kanalen. Mobiele handel en apps zijn overal om ons heen en worden door steeds meer mensen gebruikt. Een goede Omni-channel-strategie helpt u om uw producten en diensten te stroomlijnen en helpt u om u aan te passen aan de nieuwe manieren om met uw klanten om te gaan.

Toekomstige marketingmogelijkheden

In een tijdperk waarin consumenten continu met meerdere apparaten zijn verbonden, veranderen de verwachtingen van klanten en hebben bedrijven moeite om bij te blijven. Om effectief te kunnen communiceren naar elke consument, moeten bedrijven teams bouwen die dynamisch op dit nieuwe landschap kunnen reageren.

Marketing in een digitale wereld

Het is tijd om wat digitale eenhoorns in uw bedrijf te injecteren en voor digitale groei te gaan! Om uw klanten van dienst te kunnen zijn via de kanalen waar zij de voorkeur aan geven, zijn nieuwe vaardigheden nodig binnen de marketingafdeling en is een nieuwe mindset binnen het bedrijf nodig. Ontdek wat onze digitale experts voor u kunnen betekenen!

Data-Driven Marketing

Het beschikbaar hebben van gegevens is tegenwoordig een basisproduct voor een marketingafdeling. Weten welke gegevens moeten worden gebruikt, wanneer en hoe de echte uitdaging lijkt te zijn. Voeg hier een aantal nieuwe strikte regels aan toe zoals GDPR en al snel zie je het hout voor de bomen niet meer.