Hoewel de impact van digitalisering niet nieuw is, betreedt de digitale economie een nieuw tijdperk dat ongekende uitdagingen biedt voor alle CEO’s en zaakvoerders

Nieuwe kansen en uitdagingen voor CEO’s

Digitalisering kan het bereik van organisaties vergroten, managementbeslissingen verbeteren en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten versnellen. Tegelijkertijd kan de al te snelle invoering van technologieën traditionele bedrijfsmodellen verstoren. Organisaties moeten het pad naar digitale transformatie zorgvuldig bewandelen met een concrete strategie om haar sterke punten te benutten en haar uitdagingen te verzachten.

Onze visie

Wij geloven dat digitale transformatie in de allereerste plaats een zakelijke transformatie is. Mensen, niet technologie, zijn het belangrijkste stuk in de digitale transformatiepuzzel.

Digitale transformatie is de ultieme uitdaging in verandermanagement geworden, omdat het niet alleen de bedrijfsstructuren en strategische positionering beïnvloedt, maar alle niveaus van een organisatie (elke taak, activiteit, proces) en de uitgebreide toeleveringsketen. Leiders moeten hun organisaties voortdurend uitdagen om ervoor te zorgen dat deze op technologie gebaseerde verandering productiviteitswinsten en een aanzienlijk concurrentievoordeel kan opleveren en begrijpen waar en hoe de fundamenten van hun huidige activiteiten kunnen worden verstoord door wendbare nieuwkomers of nieuwe bedrijfsmodellen.

Digitaal en transformatie samenbrengen

Met ruime ervaring in het begrijpen van de digitale economie, is Quilinder strategisch geplaatst om klanten te helpen betere producten, diensten en bedrijfsprocessen te leveren door middel van digitalisering.

Navigeer door digitale transformatie

Op basis van het onderzoek door MIT Center for Digital Business en onze ervaring met klanten over de hele wereld, hebben we een framework ontwikkeld om organisaties te helpen bij het navigeren door hun digitale transformatie aan de hand van 3 peilers.

Customer Experience

Operational Process

Business Model

Onze aanpak en expertise

We GELOVEN in het overleven van de sterksten in een nieuwe digitale wereld van versnelde en niet-aflatende veranderingen. De nieuwe digitale economie gaat verder dan de technologie, wat een nieuwe golf van transformatie teweegbrengt in de manier waarop leiders en organisaties zaken doen. Onze klanten hebben behoefte aan een nieuw soort consulting dat relevant is voor de wereld van vandaag – omarmen de mogelijkheden van de digitale economie om waarde te creëren in hun transformaties.

Onze MISSIE is digitale transformatie. Onze getalenteerde consultants helpen klanten winnende strategieën te definiëren en af ​​te leveren door gebruik te maken van de kracht van deze nieuwe digitale economie, door middel van een op samenwerking gebaseerde, op relaties gebaseerde aanpak. We ontwerpen en leveren belangrijke transformaties door onze beheersing van digitale ontwikkelingen, informatie-inzicht en bedrijfstransformatie. Onze inzet is om significante verbeteringen in waarde en prestaties te realiseren.