Wie zijn wij? Uw vertrouwde business partner voor de toekomst.

Wij leven in een tijdperk van exponentiële groei. Enjoy!

Quilinder is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. We zijn er voor startups, groeiers en gevestigde namen: we initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want digitale transformatie gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen voor onze klanten en nieuwe kansen samen te verzilveren. Altijd met ons oog op morgen, Dare to Disrupt. Gedreven door ons motto; Business Done Differently.

Wat maakt het onderscheid...

Business Modellen

Met de toenemende digitalisering verbleken de regels en grenzen van bestaande organisaties steeds meer. Ook de uwe. Dit vertaalt zich naar de noodzaak van disruptieve initiatieven en het opzetten van nieuwe business modellen.

Gewoon Doen

We geloven in ‘practice what you preach’. Reden waarom we niet opdikken tot één grote, logge organisatie, maar ons voortdurend blijven ontwikkelen als ecosysteem. De vraag bepaalt ons aanbod, onze vorm en onze samenstelling.

Wees Disruptive

Het enige zekere van de toekomst is misschien wel de onzekerheid. Het heeft geen zin vast te houden aan oude tradities of het idee dat we met pappen en nathouden de wedstrijd wel winnen. Stilstand is in dit geval achteruit gang.

Betrokkenheid

Voor een wezenlijke transformatie in een organisatie moeten processen en systemen perfect samenwerken. Maar vergeet de mensen niet. Daarom werken en denken we vanuit de gebruiker en is onze werkwijze persoonlijk.

Carry On

We leven in spannende tijden. Maar wegkruipen of in paniek raken heeft weinig zin. Focus liever op waar u goed in bent. Ondernemerschap, creatie, innovatie en meer. Op basis van onze kennis van business en domeinen doen wij ‘dat andere stuk’