Digitale adviesverlening

In opdracht van BNP Paribas Fortis werden we aangewezen als Digitale Coach voor hun #BoostYourBusiness campagne. Met onze uitgebreide cross-industrie en kennis van de digitale wereld zijn wij op hun aanbod ingegaan. In de eerste fase hebben we een uitgebreide adviesverlening gedaan naar de Vlaamse winnaars.

Digitale transformatie

Maar zoals u begrijpt is de adviesverlening die plaats vond niet het totale plaatje van een digitale transformatie. In de 2de fase zijn we overgegaan naar het advies omzetten in de praktijk samen met de winnaar, waarbij ze tegelijkertijd coaching kregen hoe ze dit in de toekomst kunnen aanpakken.

Meest uitdagend project

Thought Leaders Academy

Ianka Fleerackers starte een aantal jaar terug met het bouwen van Thought Leaders Academy ze volgde hiervoor verschillende opleidingen maar sommige zaken gingen haar petje te boven. Ze won ook met haar deelname van de Boost Your Business van BNP Paribas Fortis. Hiervoor werden we aangesproken om haar verder te begeleiden in haar traject naar online success. Ianka is heel gemotiveerd en wil samen met ons haar project nu online krijgen.

Bezoek Thought Leaders Academy
ianka-tablet-boostyourbusiness
2
Aantal personen
110
Aantal dagen
36
Tassen Koffie
25
Targets behaald

If you like this project, please take a second
to share with the world so Quilinder can grow!