OPEN VLD MORTSEL

Webdevelopment & Communication

Digitale adviesverlening

Naar aanleiding van de nieuwe kiescampagne heeft Open VLD Mortsel ons gecontacteerd voor de nodige ondersteuning te verkrijgen voor hun online communicatie. Deze is heel wat omvattend daar deze geel gericht dient te gebeuren op de bevolking van Mortsel. Wij hebben met veel genoegen deze opdracht aanvaard om Open VLD Mortsel hierbij te ondersteunen en te adviseren. Deze online campagne en communicatie wordt ook met de offline marketing en communicatie afgestemd.

Grafisch ontwerp

Voor de kiescampagne deed Open VLD Mortsel alsook beroep op onze grafische ontwerp afdeling, om met een frisse wind er te staan voor de verkiezingen van 2018. Hier kozen we voor de combinatie van de huisstijl van Open VLD nationaal met de 5 kernwoorden waar Open VLD Mortsel voor staat. Naast deze sterke boodschap wouden we toch een vrolijke en liberale toon neerzetten in het straatbeeld.

OPEN VLD

Webdevelopment

De ontwikkeling van de nieuwe website staat los van de officiële Open VLD website van gemeente Mortsel. De website deze wij ontworpen hebben is voor de kiescampagne 2018 onder het moto Gewoon Doen. Hier voor hanteerden we de richtlijnen van Open VLD nationaal.

Bezoek de website

PROJECT PARTNERS:

Print Worx

If you like this project, please take a second
to share with the world so Quilinder can grow!